9. april 2017

Første dag av Hokksund-Kristiansund: Flaug til Ålesund der E&E allereie hadde sjekka inn på puben til Aalesundsupporterane. Noterer meg at dei har forstått det på Sunnmøre: Då vi ironisk klappa Bård Finne av bana i Engen-Sandefjord, ville dei vite kvifor vi var så sure på Finne, og då vi forklarte at agenten hans hadde lova […]

Publisert 10/04/2017 av Berge. Emne: , , , , ,

Første dag av Hokksund-Kristiansund: Flaug til Ålesund der E&E allereie hadde sjekka inn på puben til Aalesundsupporterane. Noterer meg at dei har forstått det på Sunnmøre: Då vi ironisk klappa Bård Finne av bana i Engen-Sandefjord, ville dei vite kvifor vi var så sure på Finne, og då vi forklarte at agenten hans hadde lova oss at det berre var éin klubb i Norge for Bård Finne, slo dei i bordet:

– Bergen ligg då for faen ikkje i Norge!

Dei har sjølvsagt rett, og vi blei einige om at Ålesund kan få bli ein del av fotballrepublikken etter revolusjonen.

Då vi gjekk til hotellet etter å ha sett Godset-AaFK, regna det så mykje og flaut det så mykje vatn i gatene at vi nesten følte oss som heime, og måtte gaule litt på Kong Oscars Gate:

Eg kan ikkje skjønne kroppen min / Det er som allting slukner / Eg kan ikkje få puste / Når eg ligger her og drukner

E det bare meg / Eller snurrer denne gaten / For alt eg tar i blir til isopor