17. juni 2020

Eliteserien er i gang! Det var herleg å sjå kamp frå Lerkendal i går utan å måtte høyre på dødsrallinga til Kjernen i 97 minutt. Kanskje er det ikkje så ille utan publikum likevel? Det var også mykje anna å glede seg over i Rosenborg – Kristiansund. Blant anna blei trønderane tydeleg stressa av å bli pressa. Håpar […]

Publisert 17/06/2020 av Berge.

Eliteserien er i gang! Det var herleg å sjå kamp frå Lerkendal i går utan å måtte høyre på dødsrallinga til Kjernen i 97 minutt. Kanskje er det ikkje så ille utan publikum likevel? Det var også mykje anna å glede seg over i Rosenborg – Kristiansund. Blant anna blei trønderane tydeleg stressa av å bli pressa. Håpar dei ikkje har funne ut av det til 28. juni.

Er litt avventende til at Brann skal spele årets første tellande kamp i dag. Det var ikkje det første eg tenkte på då eg våkna i dag tidleg, slik det ville vore dersom vi skulle til Haugesund og feire livet, men det tok heller ikkje meir enn tre – fire minutt før det slo ned i meg i form av lett kribling. Merker det også i Messenger. Aktiviteten i Brann-gruppene aukar time for time.