12. juni 2020

Berre nokre dagar til Brann skal spele sesongens første kamp. Brann-interessa mi har den siste tida vore på eit bunnivå eg ikkje trudde eg ville hamne på nokon gong. For nokre år sidan var eg så gira før seriestart at eg tok toget tur/retur Bergen fra Hokksund for å sjå treningskamp mot Tromsø i Vestlandshallen. I dag […]

Publisert 12/06/2020 av Berge.

Berre nokre dagar til Brann skal spele sesongens første kamp. Brann-interessa mi har den siste tida vore på eit bunnivå eg ikkje trudde eg ville hamne på nokon gong. For nokre år sidan var eg så gira før seriestart at eg tok toget tur/retur Bergen fra Hokksund for å sjå treningskamp mot Tromsø i Vestlandshallen. I dag spelte Brann treningskamp, og eg blei først klar over det 20 minutt før kampstart. Eg trur nok Brann-interessa mi vil komme tilbake når vi ein vakker dag kan dra på kamp igjen, men kva med før det? Ja, har fotball på tv nokon som helst verdi?